Pripreme koje FК Voždovac privodi kraju mogle bi da se nazovu uspešnim. Prelazni rok je odrađen fenomenalno, skor iz četiri odigrane pripremne utakmice je tri pobede i jedan remi, ali tokom jedne od tih pobeda, protiv japanske ekipe Šonan Belmare, Lazar Zličić doživeo je povredu koja će ga neko vreme odvojiti od terena.

Danas je baš Zličić na pripremama u Turskoj proslavio svoj 22. rođendan, a porodica i klub želeli su da ga ohrabre i da mu čestitaju rođendan.


Šef Dragan Aničić zakazao je obavezan sastanak za celu ekspediciju FК Voždovac koja je u Turskoj na kojoj je navodno hteo da obavi analizu utakmica na pripremama i obavi sastanak. Na sastanku je bilo obavezno i prisustvo mladog Zličića koji ništa nije naslućivao.

U prvih nekoliko sekundi sa projektora je pušten deo utakmice protiv poljskog Leha, a nakon toga na ekranu se pojavila porodica Lazara Zličića,a zatim i njegovi saigrači koji su emotivnim video zapisom poslali poruke podrške.

(Youtube/FK Voždovac)

 

(Youtube/FK Voždovac)

Direktor kluba Goran Grkinić poslao je jasnu poruku da je klub uz Zličića i da se čeka njegov povratak na teren ,

– Znam da na leto dobijamo pravo pojačanje za izlazak u Evropu, čekamo te, budi jak.

Emotivnu atmosferu u sali za sastanke začinio je zamenik kapitena Miloš Mihajlov iznevši pred Zlićića tortu sa brojem 88, koji Zličić nosi na leđima, a nakon toga smeh je u salu uneo video sa smešnim situacijama tokom snimanja videa.

Ekipa Voždovca sutra dolazi sa priprema, a prva utakmica u nastavku šampionata očekuje je u petak sa Napretkom iz Кruševca.