U Zaplanjskoj su bili zadovoljni poslom koji su obavili tokom ovog prelaznog roka, ali ipak izgleda da to neće biti potpuno.

Povezane vesti

Kako ekskluzivno saznaje HotSport, Bojan Matić ipak neće ostati u redovima Zmajeva.

Naime, pre samo nekoliko dana on je zajedno sa Nikolom Trujićem ‘potpisao’ kako su naveli iz beogradskog kluba ‘dugoročni ugovor’, ali je nešto krenulo po zlu. I tako dok se Trujić novim saigračima priključio u Antaliji, a Matić koji se vratio iz Južne Koreje je trebalo da ih sačeka u Beogradu. U međuvremenu stigla je ponuda ‘stare dame’ i prema saznanjima našeg portala trebalo bi uskoro da bude potpisan ugovor na dve godine sa tim klubom.

– Ne trebamo da mnogo trošimo reči o novim pojačanjima. Nikola Trujić je dobro poznato ime u srpskom fudbalu i igrač njegovih karakteristika doprineće mnogo našem timu u nastavku sezone, a Matić je takođe bio naša velika želja, kao i Voždovac njegova, tako da očekujem da zajedno nastavimo tamo gde smo zajedno stali u prethodnom klubu i da rezultati budu na nivou, rekao je trener Voždovca Dragan Aničić, nakon vesti o dolasku.

FOTO: STARSPORT

Ovaj dvadesetsedmogodišnjak u karijeri je igrao za Jedinstvo iz Novog Bečeja, Sentu, Zemun, Loznicu, šabačku Mačvu i Seul. Nakon dolaska iskusnog Sikimića ‘na krova’, te supertalentovanog Strahinje Bošnjaka, potom redom Matovića, Arsića, Srnića i Trujića, Matić je trebalo da bude deo ‘drim tima’ za nastavak sezone, ali je vrlo verovatno da do toga neće dođi, a više o čitavoj situaciji saznaćemo kada se i klubovi oglase…