2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI ČEKAJU POJAČANJA: Ivica Iliev otkrio Partizanove planove do kraja prelaznog roka

Objavljeno: 06.02.19 u 15:47

Da li crno-beli imaju razloga da budu zadovoljni aktuelnim sastavom?

Nije Partizan ove zime bio preterano aktivan na transfer pijaci, stigli su samo Musa Ndže, Dejan Georgijević i mladi Radivoj Bosić, a bilo je i nekoliko promašaja, odnosno, igrača koji su se odlučili za neke druge puteve, poput Tokmana Nguea ili Milana Gajića.

Međutim, sportski direktor Ivica Iliev ne očajava i smatra da Partizan može sa aktuelnim timom da nastupi u prolećnom delu sezone.

– Mislim da imamo dovoljan broj igrača, važno je što su svi na okupu i što se svi dobro poznaju, već se vidi i neki automatizam, ekipa izgleda kao da je dugo zajedno, što nije bio slučaj u prethodnih šest meseci – istakao je Iliev za TV Arena Sport.

– Prelazni rok je živa stvar, ali kako sada stvari stoje, imamo grupu igrača koja može da odgovori zahtevima. S druge strane, ne žeilmo da radimo na silu sada. Nismo doveli igrača koji nam je bio potreban, to je prošlo i sada da na silu nešto radimo, bilo bi pogubno.

Iliev se dotakao i višemilionske ponude za Rikarda Gomeša o kojoj se pisalo.

– Pored te ponude za Rikarda, bila je i jedna ponuda velikog turskog tima za Zakarića, ali kada je već Janković završavao, nismo mogli da dozvolimo da i Zakaru prodamo.

– Za Rikarda smo učinili sve da ga zadržimo. Ovo je samo poslednja ponuda bila od četiri miliona, stizale su i u prethodnih mesec i po ponude koje su bile niže od te. Na kraju je bio ozbiljan napad, uspeli smo da ga odbijemo i želimo da Rikardo na proleće bude još bolji i ubojitiji o istakao je Iliev.

0
0

2 Komentara

  1. Zivi bili pa vidili pa za Rikarda nec dobit ni 1 milion €a ne 4 ako daju 4 Ivice odma prodaj po lovi to je kao Leonardo

    0
    0
    Odgovori
  2. Ahahaha A sta cemo sa onom pricom ako neko ode imamo spremnu zamenu? Pa gde su ti ti igraci, osim onih sto ti ponude menadzeri, ti sam nikog ne bi umeo da dovedes ili primetis. Zadovoljan si igrackim kadrom? Super, 4 mesto mislim da je sigurno, nemoj posle kriv sudija, terzic, vucic, stativa sto se ne pomeri kad je pogodi lopta posle sutra naseg igraca.
    Nesposobni lazovi u upravi, Uprava Napolje!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter