2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ČETIRI OD ČETIRI: Crveno-beli uz dosta muke savladali Rabotnički (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.19 u 16:46

Nova pobeda izabranika Vladana Milojevića na pripremama u Turskoj.

Oni su danas rezultatom 2:1 savladali makednoski Rabotnički, te tako nastavili niz pobeda.

Prvu šansu na ovom meču izabranici Vladana Milojevića imali su nakon samo nekoliko minuta igre, kada je centrirao Joveljić, a Simić glavom loptu poslao preko gola. Već u narednom napadu na drugoj strani je sam ispred Popovića izbio Petkovski, ali je bio neprecizan. Do sredine prvog dela lopta je bila u nogama crveno-belih, ali nije bilo većih uzbuđenja, sve od 19. minuta.

Tada je sa desne strane iz prekida centrirao Ebisilio, na drugoj stativi najbolji u skoku bio je Pavkov, čiji je udarac završio na prečki. Najveću priliku na ovom meču igrači makedonskog tima imali su 36. minutu igre. Nakon starta Milana Jevotića, glavni arbitar je pokazao na belu tačku, ali je paradom Popović odbranio udarac Ilijoskog.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

Nakon toga Milan Pavkov je pokušao sa 20 metara, ali je lopta otišla pored gola. Posle pokušaja crveno-belih, u 41. minutu odlično su kontru povukli igrači Rabotničkog. Akcija je krenula iz sredine preko desnog krila odakle je lopta došla do Blaževskog i on je sa druge strane pogodio suprotan ugao za vođstvo makedonskog tima.

(VIDEO:YouTube/Football Studio)

Međutim, nije se predugo čekalo na izjednačenje. Ebisilio je u 43. minutu izveo korner sa desne strane, a Vukanović je glavom sa prve stative spustio loptu u dalji ugao. Pogotku Zvezde prethodila je odluka sudije da pokaže na korner, iako je Šarkoski ‘razbio’ nos Joveljiću u kaznenom prostoru, a do odlaska na odmor nije bilo većih uzbuđenja.

(VIDEO:YouTube/Football Studio)

Na startu drugog dela meča, crveno-beli dolaze do preorkreta. Dobro su kombinovali Vukanović i Simić, koji je sa desne strane pronašao Ebisilija i on je bio na pravom mestu da udarcem iz prve zatrese mrežu. Drugom pogotku crveno-belih prethodila je odlična prilika koju je propustio Blaževski, odnosno Popović je još jednom sjajnom odbranom zaustavio volej napadača Rabotničkog.

(VIDEO:YOuTube/Pero Binic)

Nakon petnaest minuta igre u nastavku, Vladan Milojević odlučio se na prve izmene. Šansu su dobili Stojković, Jovančić, Jirka i Boaći, dok je susret bio gotov za Savića, Ebisilija, Vukanovića i Pavkova. Nakon samo nekoliko minuta na terenu, Jirka je prošao sa desne strane i uputio centaršut, ali Joveljić nije bio precizan. Desetak minuta pre kraja meča na teren je umesto Veljka Simića ušao kapiten Nenad Milijaš.

Odmah je iskusni vezista oprovao štu. Hajdin je centrirao, Boaći spustio loptu za Milijaša, čiji je udarac otišao iznad prečke. Do kraja meča nije bilo više uzbuđenja, a ovoj utakmici, za sada kao gledalac prisustvovao je i novi igrač tog tima, desni bek Milan Gajić.

FOTO: FK Crvena zvezda

Poslednju kontrolnu utakmicu na pripremama u Turskoj crveno-beli će odigrati u petak protiv Maribora.

CRVENA ZVEZDA – RABOTNIČKI 2:1 (1:0)

Stadion: Regnum
Gledalaca: 100
Strelci: Vukanović u 43′ i Ebisilio u 55′ (Crvena zvezda); Blaževski u 41′ (Rabotnički);

Crvena zvezda: Popović, Jevtović, Savić (od 61′ Stojković), Babić, Hajdin, Čaušić, Simić (od 78′ Milijaš), Joveljić, Ebisilio (od 61′ Jovančić), Vukanović (od 61′ Jirka), Pavkov (od 61′ Boaći).
Rabotnički: Božinovski, Petkovski, Dimitrovski, Peev, Erera, Konseisao, Vijački, Petrovki, Siljanovski, Ilijoski, Blaževski.

 

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

2 Komentara

  1. Zvezdi fali kvalitetan napadac onaj Pavkov je previse spor malo trci nema brzinu nije za standardnu postavu treba biti rezerva na klupi dok se ne poboljsa

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako prepotentan trener može da uništi dobre igrače a neosporno da ih ima u Zvezdi, Makedonci me oduševiliČaušić i Milojević van

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter