Veliki broj vesti iz različitih sportova obeležio je da za nama.

Kako je u noći između četvrtka i petka završen prelazni rok u većini evropskih liga, najzvučniji transfer bio je prelazak Lazara Markovića u Fulam kod Aleksandra Mitrovića.


Otprilike u isto vreme je stigla vest da će Nikola Jokić biti učesnik ‘Ol star’ utakmice, a njegova reakcija na to bila je sjajna.

Dan je takođe počeo velikom vešću da je Marko Marin blizu odlaska iz Crvene zvezde, tačnije, bogata ponuda koja je stigla na adresu u Ljutice Bogdana bi to mogla u velikoj meri da ubrza.

I Partizan poslednjih dana puni svoju kasu, a posle prodaje Marka Jankovića, to bi mogli da učine i sa Đorđem Ivanovićem.

Javio se i golman crno-belih na pozajmici u Čukaričkom, koji je rekao šta sprečava njegov povratak na gol ‘parnog valjka’.

U večernjim satima oglasio se i bivši ljubimac Partizanove publike, Brazilac Leonardo, porukom na Instagramu, a veliku pažnju izazvao je i prelazak u Voždovac bivšeg igrača Crvene zvezde.

Uradili smo analizu koji naši klubovi su u blokadi računa, i primetna je velika razlika u odnosu na prošlu godinu.

U večernjim satima odjeknula je vest iz Italije da se fudbaler Lećea sručio na pod u besvesnom stanju posle svega pet sekundi od početka utakmice.