0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽU MILIONI U HUMSKU: Italijanski klub stao u red za defanzivca Partizana

Objavljeno: 30.01.19 u 16:00

Crno-beli bi uskoro mogli da naprave novi inostrani transfer.

Italijanski klub zainteresovan je da u svoje redove dovede jednog od najboljih mladih igrača ovog kluba.

Naime, čelnici Torina želeli bi da za oko četiri miliona evra ‘pazare’ štopera crno-belih Svetozara Markovića. Kako prenos italijanski ‘Skaj‘, moglo bi se dogoditi da čitav posao bude prolongiran za leto. Partizanu su više nego potrebna sredstva, ali sa druge strane Italijani ne žele da u ‘sumrak’ prelaznog roka, koji traje do sutra, povlače poteze.

Problem da se sada kompletan posao završi predstavlja i činjenica da bi Marković zauzeo mesto za igrače van Evropske unije. Postojala je šansa da Saša Lukić napusti ovaj klub i tako napravi prosto za drugog Srbina, međutim Torino je odbio veoma unosnu ponudu Levantea za dvadesetdvogodišnjeg vezistu, koja je iznosila preko pet miliona evra.

FOTO: STARSPORT

Po svem sudeći Partizan i Torino zajednički jezik mogli bi da nađu tek početkom jula, a do tada će crno-beli nekim drugim aranžmanima morati da finansijski ojačaju klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter