Šampion Italije i osvajač Kupa Italije Juventus neće imati priliku da brani trofej. Stara dama ubedljivo je poražena od Atalante sa 3:0. 

Kristijano Ronaldo bio je neprimetan na utakmici u Bergamu. ‘Boginja’ večeras nije imala milosti za starije, pa je ‘stara dama ostala pregažena. 


Timoti Kastanj načeo je mrežu crno-belih. Postigavši pogodak u u 37. minutu. Kastanj je iznudio grešku odbrane Juventusa i napravio sebi prostora da šutira sa ivice šesnaesterca, a lopta je završila iza leđa nemoćnog Vojščeka Šćešnija

Dva minuta kasnije ponovo šok za ekipu iz Torina. Gomez je poslao loptu do Zapate, ponovo je odbrana Juventusa mogla bolje da reaguje, Zapata se uspešno zagradio i stvorio prostor za šut i drugi gol Atalante. 

Konačan rezultat postavlja Kolumbijac Zapata  u 86. minutu, nakon nove greške odbrane. De šiljo je pokušao da vrati loptu do svog čuvara mreže, ispratio ga je Zapata koji je do lopte došao pre Sćešnija za konačnih 3:0. 

U drugoj utakmici Kupa Italije Fiorentina je večeras bila ubedljiva protiv Rome sa 7:1, a golove sa ove utakmice možete da pogledate ispod.