1
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

MILOJEVIĆ UIGRAVAO: ‘Igra senki’ kao priprema za nemačkog niželigaša

Objavljeno: 28.01.19 u 09:56

Dolaskom Zvezdine ekspedicije prolepšalo se i vreme u Antaliji, pa je pre podnevni trening u ponedeljak bio obasjan suncem.

Rad crveno-belih fudbalera u potpunosti je ovog jutra bio posvećen pripremi prve kontrolne utakmici na pripremama u Turskoj.

Izabranici šefa stručnog štaba Vladana Milojevića od 17 časova (19 po lokalnom) odmeriće snage sa Nordhauzenom, nemačkim niželigašem, i taj duel možete da pratite u direktnom prenosu na našem Jutjub kanalu, kao i predstojeća četiri meča.

Četvrti trening našeg tima od dolaska na drugu fazu zimskih priprema imao je standardno zagrevanje i neizostavnu ševu na jednom od terena fudbalskog kompleksa.

Ubrzo je usledio taktički deo rada na celom terenu, dok su dve grupe igrale nožni tenis, koji uvek donese i dobru zabavu.

Za to vreme je šef stručnog štaba Vladan Milojević uigravao sve zamisli za današnju utakmicu sa onih 11 igrača koji će početi susret. Radilo se forsiranje igre 11 na 0, takozvana ‘igra senki’ jer nema protivnika, sa zahtevima ulaska u igru uz ponavljanje prekida pred meč.

Posle je došlo do zamene i oni fudbaleri koji su igrali nožni tenis, a nastupiće u drugom poluvremenu, upoznali su se sa zahtevima igre. Radilo se na ponavljanju uobičajenih stvari pred utakmicu, uigravanju defanzivne zone, kako se počinju akcije i organizacije igre pred različite faze napada.

Šef Milojević je sve vreme usmeravao izabranike, delio instrukcije i oni su na delu u više navrata sprovodili ono što je zamislio.

0
0

1 Komentara

  1. Odličan tekst novinara HotSporta, ali mene interesuje kako Zvezda može unaprediti igru sa onim igračima iz odbrane, zbog kojih smo izgledali kao bokserski džak u LŠ! Šta od njih možemo očekivati u novim kvalifikacijama za Evropu?! Ništa pozitivno! A, tu je još i talentovani 36-to godišnji Milijaš za kojeg niko ne zna šta on radi na ovim pripremama?! Ako je osnovni zadatak Milijaša da stvara atmosferu, to je trebalo uraditi na neki drugi način, jer gledati Milijaša u timu je smešno i neozbiljno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter