0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Đoković ušao u istoriju – Zvezda pronašla zamenu za Cirbesa, pregovori uprave i Borjana

Objavljeno: 27.01.19 u 23:30

Današnji dan obeležio je trijumf Novaka Đokovića na Australijan openu.

Pored ove tu su i vesti koje se tiču prelaznog roka, ali i još mnoge druge…

Najbolji srpski teniser svih vremena došao je do istorijskog uspeha osvojivši sedmi put u karijeri turnir u Melburnu. On je u finalu savladao Rafaela Nadala, nakon čega je to na sjajan način proslavio. Sa brojnih adresa stigle su čestitke, a među njima i od voljenog kluba. Takođe, i Javni servis se oglasio nakon negodovanja javnosti zbog toga što nije bilo prenosa na ovoj televiziji.

Kada je u pitanju pozicija golmana u Crvenoj zvezdi i dalje je neizvesno da li će ostati Milan Borjan, ali je zato poznato kada će on doneti odluku o nastavku karijere.

Dosta kritika u poslednje vreme stiže na računa namčkog centra Maika Cirbesa, a uprava kluba sa Malog Kalemegdana iz tog razloga pronašla mu je zamena, i to u vidu jednog bivšeg igrača.

Nekadašnji selektor Srbije veoma je blizu da preuzme jedan italijanski klub, dok je centar Partizana progovorio o sukobu na utakmici koju su crno-beli igrali protiv Mege.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter