0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Zvezda u Zagrebu, a odmah potom Partizan dočekuje Megu

Objavljeno: 26.01.19 u 08:45

Košarkaški dan je pred nama kada je reč o domaćem sportu, a Arena sport vam donosi ti veoma zanimljiva prenosa.

U centru pažnje je košarka i ABA liga. Derbi kola igra se u Zagrebu gde drugoplasirana Cedevita dočekuje Zvezdu. Zagrepčani se bore za drugo mesto, a pobeda bi bila veliki korak ka njemu, sa druge strane Zvezda je prva pa je prva, ali četa Milana Tomića želi da nastavi niz i dođe do nove pobede. Prenos je na Areni sport jedan od 17 časova.

Po završetku te utakmice na parket ‘Pionira’ će košarkaši Partizana. Crno-beli dočekuju Mega Bemaks. Pobeda čete Andree Trnikjerija bi zapečatila plasman u plej-of, dok bi trijumf ‘rozih’ bukvalno zakomplikovao stvar. Prenos je od 19 časova na Areni sport jedan.

Posle ovog meča će na parket FMP protiv Igokee. Dva tima koja se bore za mesto na sredini tabele. Prenos je od 21 čas.

Arena Sport nam danas donosi i inostrane lige, a mi izdvajamo derbi Serije A između Napolija i Milana od 20.30 na Areni sport dva. Pre tog meča možete pogledati duel Sampdorije i Udinezea.

Kad je reč o Sport klubu, danas dominiraju Primera i FA kup. Od mečeva mi izdvajamo dvoboj Atletika i Hetafea na Sport klubu dva i meč Milvol-Everton na Sport klubu jedan.

Eurosport nam od 18.30 donosi srpski derbi u Bundesligi, a sastaju se Verder iz Bremena i Ajntraht iz Frankfurta. Sa jedne strane gledaćemo Miloša Veljkovića, a sa druge Luku Jovića i Filipa Kostića.

Od košarkaških dovoboja izdvajamo gradski derbi Istanbula između Bešiktaša i Fenerbahčea, a ta utakmica se igra od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter