3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVOSTI IZ ‘SRPSKE ATINE’: Novosadska ‘stara dama’ na pragu dva velika pojačanja!

Objavljeno: 26.01.19 u 20:27

Fudbalski klub Vojvodina bi u nastavku sezone mogao da dobije dva izuzetno velika pojačanja.

U velikoj krizi su se nalazili Novosađani, brojni problemi drmali su klub, ali bi na proleće situacija mogla da bude znatno drugačija.

Naime, u redove Vojvodine bi, kako HotSport saznaje, mogli da stignu Bojan Matić Srđan Vujaklija.

Prema informacijama do kojih je naš portal došao, Matić, trenutno fudbaler južnokorejskog Seula, je u poodmaklim pregovorima sa Vojvodinom, a jedini problem predstavlja plata od 10.000 evra koju bivši napadač Mačve traži.

Sa druge strane Srđan Vujaklija je dogovorio lične uslove, ali je problem obeštećenje, pošto Proleter za 30-godišnjeg fudbalera traži 70.000 evra.

Na tragu informacije – Petar Lazić

0
0

3 Komentara

  1. Vucic? Je li to onaj simulant iz Zemuna?
    Ne znam za tog Northern Macedoniansa, ,ovi ostali su prosek.
    Inace,mislim d je u nasoj SL sve reseno. Zvezdi sudije vec čestitaju, Partizan osvaja kup a Radnicki kao treci ide u Evropu. Cetvrti je verovatno Cuka a u rezervi,cisto kao moguce iznenajenje je Napredak.

    0
    0
    Odgovori
  2. Najveca zelja je Robson Da Silva iz Makedonije. Igra na poziciji defanzivnog, centralnog i ofanzivnog veznog fudbalera. Ima strahovito snazan i precizan sut, dobar je organizator i borben igrac. Netipican brazilac koji bi uneo svezu krv.
    Na listi zelja su jos Njegos Petrovic, Nemanja Vucic i Nemanja Tekijaski.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter