0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOJVODINA STIGLA U BELEK: Eze kasni zbog vize, četvorica u Novom Sadu čekaju novi klub

Objavljeno: 24.01.19 u 21:05

Fudbaleri Vojvodine doputovali su u Belek, gde će tokom naredne dve nedelje raditi na uigravanju tima i sticanju forme pred drugi deo sezone.

Posle gotovo devet i po sati putovanja, računajući vreme kada su krenuli iz FC „Vujadin Boškov“ i leteli najpre od Beograda do Istanbula, a potom i od Istanbula do Antalije, odakle su se autobusom prevezli do Beleka, crveno-beli su se smestili u hotel „Titanic Deluxe Golf Belek“, koji nudi fantastične uslove za boravak i trening.

Već od sutra, Vošini prvotimci ući će u ritam od po dva treninga dnevno, pa se prvi izlazak na teren očekuje već u prepodnevnim časovima.

Na pripreme u Tursku, šef stručnog štaba Radovan Krivokapić poveo je ukupno 27 igrača, a to su: Emil Rockov, Nikola Simić, Nemanja Toroman, Aranđel Stojković, Milan Lazarević, Marko Bjeković, Mladen Devetak, Andrej Jakovljević, Daniel Graovac, Siniša Saničanin, Ranko Veselinović, Igor Jeličić, Damir Zlomislić, Vuk Mitošević, Dobrica Tegeltija, Mirko Topić, Ognjen Đuričin, Damjan Gojkov, Kristijan Živković, Nemanja Milojević, Milan Đurić, Aleksandar Mesarović, Nikola Srećković, Mihajlo Nešković, Dejan Zukić, Seku Kone i Nikola Gajić.

Pored njih, tu su i članovi stručnog štaba: šef Radovan Krivokapić, pomoćni trener Nemanja Krtolica, trener golmana Milan Jovanić, kondicioni treneri Aleksandar Janković i Milovan Knežević, analitičar dr Miroslav Smajić, lekar dr Vladimir Čolaković, fizioterapeuti Goran Marijan i Nemanja Mijić, ekonom Nemanja Jotanović i sekretar stručnog štaba Dragomir Vukićević.

Zbog problema sa dobijanjem vize, na put sa ekipom nije krenuo Nigerijac Eze Vinsent, ali se njegov dolazak u Tursku očekuje u toku naredna dva dana. Takođe, od prvotimaca iz prvog dela sezone, na pripreme nisu krenuli Nikola Antić, Diamantis Huhumis, Nemanja Ahčin i Lazar Arsić, koji su ostali da rade u Veterniku sa pomoćnim trenerom Zoranom Vasiljevićem i vrlo je moguće da će do kraja prelaznog roka preći u neku drugu sredinu.

Istovremeno, među prvotimcima Voše u Turskoj nisu ni Aleksandar Mirkov, koji je prosleđen na pozajmicu u Bečej, kao ni Filip Starič, koji se nalazi na probi u jednom klubu u Španiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter