0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MESTO USPEHA: Poslednja veza između ‘Aleksandra Velikog’ i Crvene zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.19 u 13:55

U centru pažnje nove epizode serijala Crvena zvezda TV su zimske pripreme u Pafosu, odnosno činjenica u vezi sa mestom odsedanja, dolaska igrača i odlaska u velike pobede.

Za Kipar Zvezdu vežu posebne uspomene. Upravo u hotel ‘Aleksandar Veliki’ kao novi igrači stigli su Nenad Milijaš, koji je u Pafosu pre dve godine započeo treći crveno-beli mandat, te Ričmond Boaći i poslednji novajlija Aleksa Vukanović.

Oni su govorili o svojim utiscima primćenje koje su naši fudbaleri pravili nakon što su u pohod krenuli baš iz ovog mesta na obali Sredozemnog mora.likom dolaska, kao i istorijskom uticaju Aleksandra Velikog, odnosno rezultatima za pa

U novoj epizodi možete videti i kako su trener Vladan Milojević i lekarski tim Zvezde pomogli mladoj atletičarki kada se povredila, kao i kako su crveno-beli igrači provodili slobodno vreme na pripremama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter