0
Evropske lige

FOTO: FULHAM FC

HAOS U LONDONU: Kamara se prvo potukao sa Mitrovićem, a sada je uhapšen zbog nanošenja teških telesnih povreda!

Objavljeno: 23.01.19 u 18:05

Abubakar Kamara potpuno je izgubio kompas, napravio je novi haos na treningu Fulama, intervenisala policija.

Kako ‘Dejli Mejl’ javlja, Abubakar Kamara je uhapšen. On se na treningu potukao sa jednim od članova stručnog štaba Fulama i naneo mu je teške telesne povrede. Policija je Francuza privela u Montspur Parku. Da stvar bude gora Kamara je u trening centar došao kako bi sa trenerom Ranijerijem video sledeće korake u karijeri, pošto je izbačen iz prvog tima posle sukoba sa saigračem Aleksandrom Mitrovićem.

– Policija je pozvana u ponedeljak nešto posle 17 časova nakon informacija o tuči u trening kompleksu. Tom prilikom policajci su priveli čoveka u 20-im godinama zbog kriminalnog postupka. On se nalazi u pritvoru u londonskoj policijskoj stanici. Ispitivanje se nastavlja – saopštila je policija.

Fulam se zahvalio policiji na brzoj reakciji.

– Zahvalni smo policiji na brzoj rekaciji nakon prijavljenog incidenta. Uhapšenom licu neće više biti omogućen ulazak u trening kompleks i neće moći da učestvuje u klupskim aktivnostima. Sarađivaćemo sa policijom na ovom slučaju – poručili su iz Fulama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter