0
Domaći fudbal

FOTO: Radnički iz Niša

HASKIĆ ISPUNIO OBEĆANJE: Napadač Radničkog poklonio dresove najmlađim navijačima (FOTO)

Objavljeno: 22.01.19 u 23:30

Fudbaler Radničkog Nermin Haskić danas je ispunio obećanje koje je dao prilikom intervjua koji je išao uživo na Fejsbuk stranici Fudbalskog kluba Radnički.

On je tada rekao da će na polusezoni pokloniti tri dresa navijačima niškog kluba, što je motivisalo PR službu Radničkog da preko društvenih mreža sprovede konkurs, a ideja je bila da pratioci i navijači šalju fotografije sa motivima Radničkog i da Haskić odabere tri fotografije čijim će autorima pokloniti dresove.

Konkurs je trajao dve sedmice i zaista je naišao na sjajan odziv među navijačima Radničkog. Javilo se preko stotinu ljudi sa veoma lepim i maštovitim fotografijama, a Haskić je odlučio da dresove pokloni Suzani Matijašević, Đorđu Stojanoviću i Stefanu Petrovu.

Najbolji strelac Superlige Srbije je istakao da ga raduje što veliki broj dece voli Radnički i da mu je drago što je stigao veliki broj fotografija. On je naglasio da decu treba učiti da vole lokalne klubove, jer se tako najbolje gradi popularnost u svojoj sredini.

FOTO: FK Radnički Niš

Iz PR službe Radničkog poručuju da će sa sličnim akcijama nastaviti po povratku ekipe sa priprema u Turskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter