2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKA VEST ZA PARTIZANOVCE: Uprava crno-belih ispunila obećanje i rešila krucijalno pitanje stadiona!

Objavljeno: 21.01.19 u 15:24

FK Partizan objavio je da je definitivno rešeno pitanje vlasništva stadiona u Humskoj.

Crno-beli su se oglasili saopštenjem u kom objavljuju javnosti da je preinačena presuda Višeg suda u Beogradu i da stadion definitivno ostaje u svojini JSD Partizan.

– Upravni odbor FK Partizan ima čast i osobito zadovoljstvo da sportskoj javnosti Srbije saopšti da je od danas stadion Partizana i pravosnažno ostao u svojini JSD Partizan.

Presudom Apelacionog suda u Beogradu preinačena je presuda Višeg suda u Beogradu od 7. septembra 2017. godine i odbijeni kao neosnovani svi tužbeni zahtevi tužioca.

Nakon višegodišnjeg složenog i pravnički izuzetno zahtevnog sudskog spora, koji je započet tužbom protiv JSD Partizan tadašnjeg ministra vojnog Dragana Šutanovca i nosilaca bivše vlasti, zajedničkim predanim i samopregornim radom našeg Pravnog tima, Uprave FK Partizan i Uprave JSD Partizan, izvojevana je velika istorijska pravna pobeda.

Uprava FK Partizan je, kao jedan od svojih osnovnih ciljeva, 24. oktobra 2016. godine na Vanrednoj izbornoj skupštini FK Partizan, proklamovala trijumf u ovom složenom pravnom postupku i povratak ugrožene svojine nad stadionom.

Boreći se da, kako je to odavno uspostavljeno, bude pravde pa makar propao svet, znajući da su zakon i pravda na našoj strani, sigurni da oni pređašnji u svojim nečasnim namerama nisu mogli ugroziti pravnu državu, uspeli smo da pokolenjima iza nas ostavimo u amanet svojinu nad svim objektima koji su, Ugovorom o prenosu prava korišćenja na napokretnostima u društvenoj svojini bez naknade, 19. aprila 1990. godine preneti na JSD Partizan.

Upravni odbor FK Partizan izražava posebnu zahvalnost za razumevanje i podršku ovim našim sveukupnim nastojanjima aktuelnim reprezentima državne vlasti, čiji je doprinos ovom istorijskom momentu, nemerljiv.

0
0

2 Komentara

  1. GODINAMA SUTANOVAC SA
    OSTALIH KOJE NE VOLE
    PARTIZAN ROVARE I RADE
    SVE SAMO DA PARTIZAN
    NE NAPREDUJE. SVE TO
    PROIZLAZI IZ NJIHOVE KUHINJE. BAHATI LJUDI !!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter