0
Evropske lige

FOTO: Instagram / Juventus

PO ‘NAREDBI’ RONALDA: Juventus ima novu metu – iz Barselone!

Objavljeno: 21.01.19 u 18:53

Potencijalno bi to mogao da bude novi potres na evropskoj transfer pijaci.

Juventus je definitivno uspostavio dominaciju u Italiji, a sada mu je cilj da što više oslabi rivale po Evropi, koju takođe želi da pokori.

Prvi i možda najveći potez napravili su dovođenjem Kristijana Ronalda prošlog leta, a upravo Portugalac je upravi ‘stare dame’ predložio novu transfer ‘bombu’.

U pitanju je napadač Barselone, Osman Dembele, kog Ronaldo veoma ceni i voleo bi da ga vidi u svom timu. Međutim, sve je u rukama Barselone.

Mladi Francuz je navodno procenjen na preko 120.000.000 evra i Juventus bi morao ozbiljno da razbije kasu kako bi mogao da razmišlja o njegovom dolasku.

Juve bi mogao da ide na kartu Dembeleovog nešto problematičnijeg ponašanja i nesuglasica sa upravom katalonskog kluba, ali bi veliku ulogu mogao da ima i glas Lionela Mesija koji je bi voleo tek tako da pojača napad svog nekadašnjeg velikog rivala iz Primere.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter