0
Domaći fudbal

MAMIĆ UVERAVA: Hrvat sa ‘Maksimira’ će ponovo zaigrati na Marakani, videćete…

Objavljeno: 21.01.19 u 10:59

U subotu je i zvanično srpski napadač Komnen Andrić postao igrač zagrebačkog Dinama.

Ova vest ispraćena je sa velikom pažnjom u regionu, a povodom svega oglasio se i nekadašnji čelnik ovog kluba.

Mamić je u izjavi za ‘Alo‘ rekao da su svi u hrvatskoj prestonici oduševljeni nakon ovog tranfera i da bi uskoro neki igrač mokao da krene u suportonom smeru.

– U Dinamu su svi oduševljeni zbog Komnenovog dolaska, počeo je Mamić, pa dodao:

– Ma videćete… Priča sa Andrićem će promeniti mnoge stvari, u pozitivnom smislu. Verujem da će uskoro i Hrvat ponovo igrati u Zvezdinom dresu, pa čak i neko sa ‘Maksimira’. Moguće je tako nešto jer znam da Srbi vole i mene i Dinamo, rekao je on.

Čovek koji je učestvovao u nekim od najvećih transfera Dinama naglasio je da Andrić nema čeg da se plaši u Zagrebu.

 – Taman posla. To su gluposti. U Zagrebu taj problem ne postoji. U Hrvatskoj pojam nacionalizam ne postoji. Te probleme prave isključivo hejteri. Komnen je na pripremama u Turskoj u Dinamu već dočekan kao član porodice, kao da je tu sto godina.

FOTO: StarSport

Podsetio je potom Mamić i na dolazak argentinskog beka Luisa Ibanjeza u Beograd.

– Znate, Zvezdan Terzić, aktuelni direktor Crvene zvezde, svojevremeno je od mene tražio mišljenje po pitanju angažovanja Dinamovog defanzivca Luisa Ibanjeza, pa je ovaj ostavio srce u Zvezdi. U isto vreme su se interesovali i za Samira, ali su na kraju odustali zbog pritiska navijača jer je ovaj igrao za reprezentaciju Hrvatske, rekao je Mamić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter