2
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

LALATOVIĆ ZA HOTSPORT: Kvalitet pokazujemo na terenu – neka nas pobede, a onda neka nas pljuju oni koji su iza nas!

Objavljeno: 21.01.19 u 22:55

Fudbaleri Radničkog privode kraju prvi deo priprema za novu sezonu. Pred odlazak u Tursku trener Nišlija Nenad Lalatović u razgovoru za HotSport govorio je o početku priprema i nastavku sezone.


Naporni treninzi nisu bili kamen spoticanja igračima koji su se sa pauze vratili spremni na Čair.

– Mogu biti jako zadovoljan onim šta su moji igrači prikazali tokom dve nedelje priprema. Kod mene je poznato da su prve dve nedelje najteže. Raduje me i to što su igrači radili tokom pauze i spremno dočekali početak godine. Najbolji pokazatelj ozbiiljnog pristupa mojih igrača jeste i pobeda protiv Dinama u prvoj prijateljskoj utakmici. Igrali smo veoma rano i u teškim uslovima, trudićemo se da budemo još bolji u nastavku sezone. Posebno me raduje dobra atmosfera koja vlada među igračima, počeo je „raport“ Nenad Lalatović.

Za razliku od prve prozivke na Čairu, Lalatović je imao sve igrače na raspolaganju i već skockan tim.

– Za mene je najveće pojačanje to što smo sačuvali kostur tima koji je napravio istorijske rezultate u jesenjem delu. Doveli smo par pojačanja za koja sam siguran da će se lako uklopiti u tim, a takođe sam siguran da će doneti kvalitet, uveren je trener Nišlija.

Nakon prvih pojačanja navijači još glasnije priželjkuju osvajanje Kupa Srbije, a Nišlije se nadaju da bi poput LesteraReal sa Nišave“ mogao da ugrabi i titulu.

Crvena zvezda želi duplu krunu, Partizan takođe želi da napadne kup. Moja želja je da osvojimo jedan trofej. Crveno-beli imaju najkvalitetniji tim u ligi, realno je da duploj kruni ne možemo da se nadamo. Napominjem ponovo da jedan fudbaler Zvezde ima platu koliki je budžet Radničkog. Kada se uporede budžeti Crvene zvezde, Partizana i nas. Naši igrači imaju maksimum tri hiljade evra, a njihovi oko 40 hiljada evra, a na tabeli i terenu smo ravnopravni sa njima. ističe Lalatović.

FOTO: STARSPORT

Strateg Nišlija ponosan je na to što je Radnički uspeo da na tabeli razdvoji večite rivale i što niko, pa ni „Ponos Izraela“, Makabi nije uspeo da slavi na Čairu.

– Svoj kvalitet pokazali smo na terenu, a ne izjavama u medijima. Ne blatimo nikoga, ne pričamo ni o kome ništa. Svima, koji imaju predugačke jezike i koji su svašta pričali, poručio bih da dođu na Čair i da nas pobede, jer to nikome nije uspelo. Neka pobede Radnički i Nenada Lalatovića i moje igrače a onda neka pričaju koliko su bolji i koliko vrede. Sve te ekipe koje su nas blatile u medijima nisu nas pobedile na Čairu. Kada me pobediš na Čairu, onda možeš da daješ izjave kakve želiš, zaključak je Lalatovića.

Trener Nišlija za kraj razgovora poručio je da je zadovoljan igračkim kadrom i da navijači ne treba da očekuju veliki broj odlazaka, a ni dolazaka na Čair do kraja prelaznog roka. Uz opasku da ono što dobro funkcioniše ne treba menjati.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter