4
Domaći fudbal

Fudbal Soccer Reprezentacija Srbije U21 Kvalifikacije za U21 EURO 2019 Srbija U21 v Makedonija U21 from left (TOP) goalkeeper Boris Radunovic Luka Ilic Uros Racic Svetozar Markovic Ivan Saponjic Vukasin Jovanovic (DOWN) Luka Adzic Milan Gajic Lazar Randjelovic Miroslav Bogosavac Danilo Pantic Novi Sad, 07.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan pred poslom leta, trampa sa Francuzima – odlazi Zdjelar, dolazi reprezentativac?!

Objavljeno: 20.01.19 u 11:23

Pored dogovora da plate 600.000 evra postoji opcija da defanzivac dođe u Humsku na pozajmicu do leta.

Činilo se pre Nove godine da će Saša Zdjelar već na startu prelaznog roka napustiti Partizan i preći u Bordo.

I klubovi su postigli sporazum da obeštećenje iznosi 600.000 evra i polovina pripadne Olimpijakosu, a kako saznaje HotSport čitav posao danima cupka u mestu, zbog pojedinih detalja koji nisu utanačeni. Igrač je prihvatio ponudu, ali pre selidbe u Francusku treba da dogovori potraživanja koja ima od crno-belih za godinu dana odrađenog ugovora.

Spominje se da je konačno rešenje na oba koloseka na korak i da se može očekivati da vezista za koji dan krene na lekarske preglede i potpis ugovora na dve i po godine, do juna 2021.

Klubovi pregovaraju oko još jednog posla, a Partizan hoće da u suprotnom pravcu krene Milan Gajić. Desni bek bi prvo trebalo da bude pozajmljen do juna crno-belima sa klauzulom otkupa ugovora. Igrač želi da igra standardno pošto na leto sledi Evropsko prvenstvo za mlade u Italiji i San Marinu, a defanzivac je član ekipe selektora Gorana Đorovića.

0
0

4 Komentara

  1. kakav posao kad su Zdjelara platili 600.000 a daju ga za 300.000 i uzimaju Gajica koji ne igra za razliku od Zdjelara koji je igrao standardno a isto je bio reprezentativac

    0
    0
    Odgovori
  2. Ово би, за Гајића, било одлично. Једноставно, дечко је ,,изгубљен“. Партизан је, можда, задња шанса да се врати на фудбалску мапу.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter