8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN U SUBOTU IDE U TURSKU: A do tada stižu dva pojačanja, jedno ime smo već otkrili…

Objavljeno: 19.01.19 u 00:05

Fudbaleri Partizana vredno rade u Beogradu, a od subote se sele u turski Belek gde će odraditi završne pripreme za nastavak sezone.

Do sada je u Humsku stigao Musa Nđe. Ipak, do kraja nedelje i odlaska ekipe u Tursku mogla bi da padnu nova dva potpisa. Reč je o dva ofanzivna igrača, jednom veznim i drugim klasičnim napadačem.

HotSport je ime napadača već otkrio, novo pojačanje mogao bi da bude Nigerijac Danijel Čimo Čukvu. Reč je o fudbaleru koji je bio član Moldea. On se već nalazi u Beogradu i čeka se zvaničan dogovor.

Drugo ime je i dalje u tajnosti. Zna se samo da je reč o igraču iz veznog reda. On bi takođe trebalo da stavi paraf na ugovor najkasnije do subote kada ekipa seda u avion za Tursku.

Kada je reč o prodaji igrača, klub bi mogao da napusti Saša Zdjelar. Pregovori sa Bordoom ‘cupkaju u mestu’, te se traže nova rešenja. Takođe, postoji interesovanje za mladog i talentovanog štopera Svetozara Markovića što bi svakako moglo da napuni kasu u Humskoj.

0
0

8 Komentara

  1. ILIJEV,VAZURA SU UPROPASTILI DVE GODINE. SADA KO DAVENICI POKUSAVAJU DA KUPE KOJI
    MESEC. NISU DORASLI ZA
    PARTIZAN.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezdi i Radnickom ako sudije pomognu, realno su ispod Partizana, za glumatanje favorita mogu biti iznad Partizana ako tatko sudijko dosudi koji cirkus. Hehe.

    0
    0
    Odgovori
    • Само полако… Звезди овога пута, за разлику од јесенас, два пролећна Дербија представљају најбитније утакмице полусезоне.

      0
      0
      Odgovori
    • Ne budali! Analiziraj, ali objektivno, sudjenje pa ces da vidis koliko bi ti zvezda bezala Partizanu (skoro ni malo), a Radnicki bi bio daleko iza.

      0
      0
      Odgovori
      • O, kakvom suđenju ti pričaš? Partizan da nisu sudije šlepale bili bi u plej aut zoni. Proleter sa Slane Bare vas demolirao u Novom Sadu i samo čistom srećom uzeli ste bodove. Po kvalitetu bar četiri kluba su iznad vas Zvezda, Radnički, Čukarički,Napredak.Prvi put otkada ja pratim fudbal a pratim ga 30 godina partizan nema niti jednog igrača koji bi imao mesta u Zvezdi ne na terenu ne na klupi nego u drugom timu. A, vi samo slušajte Željka Pantića i nema brige za Zvezdu.

        0
        0
        Odgovori
  3. Daniel China Chukwu,27. g., izvanredan igrac! Ako ga stvarno potpisemo bice pakleno. U izgledu su i polivalentni srednjak Amin Bassi,21.g. iz Anzera, repr. Maroka,strasno talentovan decko. Mislim da cemo njega tesko dobiti ali je vredno pokusati. Prava desetka a po igri mnogo lici na Leonarda, i to bas podsecana njegovu igru! Drugi je Ibrahima Tandija, igrac Sepsija, Rumunija, star 25 g. krilni napadac/ Kad bi njih obojicu doveli bio bi pravi dar mar u Ligi. Medjutim, problem cini visak stranaca jer verovatno neko mora ici od aktuelnih vlasnika crnobelog dresa. Zakaric, Scekic, Enake a Rikardo verovatno ne ide do avgusta! Mi trebamo, ako u idealnom slcaju dovedemo ovu dvojicu, trebamo jos jednog c-fora, jednog nadprosecno kvalitetnog zadnjeg veznog i jednog centarhalfa. Plus Gajic. Bio bi to tim za respekt kojeg bi mogli uigravati za Evropu. Ovaj tim, ovako sastavljen roster bi sigurno prodro do Lige Evrope. A u prvenstvu cemo se cerati jos, za nesto vise. Nema odustajanja. VIdim da je Zvezda,vec uverena u trijumf u prvenstvu,pa rasprodaje najbolje,amo jos Bena i MArina i gubi titulu garant. Uopste se ne salim, stvarno mislim da sledi prava drama. Radnickog ne racunam ,nema on tim za sam vrh ali u toj borbi sa mogucim izgledima kao aspiracijom, neka pomognu,eh!
    Napred Partizan!

    0
    0
    Odgovori
    • Нико не каже да је Звезда завршила посао. Далеко од тога да је титула освојена, а камо ли дупла круна. Милојевић први неће дозволити милиметар опуштања.
      Од ,,главних“ играча отишли су само Дегенек и Крстичић. Стигао је Милуновић из БАТЕ-а као замена за Дегенека. За Крстичића, Звезда има одличне замене у Ебисилију и Чаушићу од кога ја, лично, много очекујем на пролеће. У случају добре понуде, можда (надам се) оде Родић па се на тај начин отвори простор за малог Алексу Терзића плус Хајдин који је одличан за алтернативу. Марин и Бен су ,,кичма екипе“ и не иду нигде до краја августа 2019. Због великог фонда играча, Мркела и Терзић су најавили ,,чишћење“ играчког кадра. Већ су отишли Стојиљковић и Сумаила, а треба очекивати да, пре друге фазе припрема, оде још 4-5 играча (Срнић и(ли) Јефтовић, Кафу, Јирка – позајмица и Мелег).

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter