0
Evrokupovi

FOTO: adidas

OTKRIVAMO: Evo kako izgleda lopta kojom će se odigrati finale Lige šampiona!

Objavljeno: 19.01.19 u 15:10

U susret finalu UEFA Lige šampiona adidas je predstavio Finale19, zvaničnu loptu za utakmicu koja će 1. juna 2019. na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu rešiti pitanje novog prvaka najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

U odnosu na prethodne godine, boje na lopti su zamenjene. Zvezde su bele, dok je podloga sada u inovativnoj crvenoj i narandžastoj boji, u skladu sa ambijentom na stadionu na kom će se igrati meč.

Lopta je dizajnirana tako da u prvi plan stavlja prepoznatljive simbole UEFA Lige šampiona, kao što je čuveni pehar namenjen pobedniku. Zvezdane površine su u kontrastu sa digitalnom grafikom na tri nivoa koja pokriva ostatak lopte, i daje joj smeo i moderan izgled.

Lopta je izrađena prema poslednjoj adidas tehnologiji kako bi omogućila da najbolji igrači sveta budu u prilici da prikažu sva svoja umeća tokom utakmice. Spoljašnja tekstura – zastupljena na svim adidas loptama koje su do sada korišćene u okviru UEFA Lige šampiona – nudi sigurno prijanjanje i vrhunsku kontrolu, dok termalno povezani zvezdani paneli čine besprekorno kvalitetnu površinu bez šavova i tako prave razliku već pri prvom dodiru.

FOTO: adidas

Model Finale19 biće dostupan za kupovinu na zvaničnom sajtu adidas.com kao i kod ovlašćenih distributera. Za više infomacija posetite sajt adidas.com ili zapratite @adidasfootball na Instagramu ili twitteru.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter