2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUKANOVIĆ ZA HOTSPORT: Bilo je bogatijih ponuda, ali već sam vam za praznični broj rekao…

Objavljeno: 18.01.19 u 20:01

Fudbalski klub Crvena zvezda doveo je danas najboljeg strelca Superlige Srbije Aleksu Vukanovića u svoje redove, a evo šta je on rekao za HotSport.

Sada već bivši napadač Napretka postigao je 12 golova ove sezone uz četiri asistencije u ‘elitnom’ srpskom takmičenju. Bila je to pozivnica za Crvenu zvezdu, mada je bilo i mnogo bogatijih ponuda iz inostranstva. Kao što je to Aleksa Vukanović rekao za naš novogodišnji broj presudila je ljubav.

– Jednostavno, Zvezda se ne odbija. Nije lako kada vam stigne takav poziv. Srce je reklo svoje – počeo je priču za HotSport, Aleksa Vukanović.

Bogatijih ponuda je bilo na stolu…

– Kako nije… Imao sam veoma jaka ponude iz inostranstva, ali sam izabrao najbolju. Već rekoh, srce je odlučilo.

Aleksa Vukanović veruje da je dolazak u Zvezdu i veliki korak ka laskavom priznanju najboljeg strelca Superlige Srbije.

– Igrati u Zvezdi i boriti se za najboljeg strelca lige je svakako san svakog igrača u Superligi Srbije. Još nisam izabrao broj koji ću nositi, videću narednih dana. Navijačima želim da dolaze na stadion u što većem broju i da nas nose ka tituli – zaključio je Aleksa Vukanović.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter