0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

TADIĆ PRED UNOSNIM TRANSFEROM: Kinezi daju milione za Srbina, Ajaks na potezu…

Objavljeno: 18.01.19 u 12:00

Srpski internacionalac dobrim igrama skrenuo je pažnju na sebe.

Nakon veoma dobre polusezone u dresu Ajaksa brojni klubovi pokazali su interesovanje za usluge Dušana Tadića.

Kako prenosi portal ‘Mocart sport‘ uprava kluba iz Amsterdama dobila je ponudu od kineskog Habeija tešku 25 miliona evra za Tadića. Ovaj klub je prethodnu sezonu završio na šestom mestu na tabeli, pa uz dovođenje adekvatnih pojačanja oni nameravaju da naredne godine izbore još bolji plasman. U Habeiju od ranije već nastupaju Havijer Maskerano i Ezekjel Laveci, pa tako ima još prostora za dovođenje stranih igrača.

Međutim i pored unosne ponude, malo je verovatno da će se Ajaks odreći usluge nekadašnjeg igrača Vojvodine, a pogotovo što je planirana prodaja Franka De Jonga. Klub bi tim transferom trebalo da zaradi preko 70 miliona evra, pa im se u ovom momentu neće žuriti sa prodajom Srbina, ali ukoliko dobra ponuda stigne, sve je moguće…

Tadić je ove sezone jedan od najboljih igrača u ekipi Ajaksa, postigao je u prvom delu 19 golova i zabeležio 11 asistencija u svim nadmetanjima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter