1
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

SKANDAL: Barselona igrala sa suspendovanim igračem u kupu, ali zbog ovog neće biti izbačena…

Objavljeno: 18.01.19 u 23:55

Barselona će igrati u narednoj rundi Kupa kralja, iako je revanš protiv Levantea bio neregularan.

Naime, tim iz Valensije je u prvoj utakmici slavio sa 2:1, ali je Barselona u revanšu bila bolja 3:0. Rezultatski su Katalonci zaslužili plasman dalje, ali bilo je nepravilnosti.

U timu Barselone našao se mladi Huan Bradariz Čumi koji nije imao pravo nastupa, jer je u Barseloni ‘B’ zaradio suspenziju. Kako se našao na terenu, to je pretilo da meč bude rešen 3:0 u korist Levantea za ‘zelenim stolom’.

Ipak, u Valensiji su napravili propust, nisu na vreme uložili žalbu i rezultat ostaje ovakav kakav je, Barselona će igrati u četvrtfinalu Kupa kralja.

0
0

1 Komentara

  1. Daj ljudi ne brukajte se sa ovakvim tekstovima. Raspitajte se malo pre nego što nešto napišete. Kartoni iz prvenstva se ne računaju u kupu. Npr, Lukas Vaskez iz Reala je dobio crveni karton protiv Sosijedada. Tri dana kasnije je igrao u kupu protiv Leganesa. Real Madrid je bio kažnjen zbog Čeriševa pre par sezona, ali je Čerišev dobio suspenziju u kupu igrajući za Valensiju, dobio je crveni karton igrajući kup utakmicu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter