5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLE STOJILJKOVIĆA: Zvezda pre isteka raskida još jednu pozajmicu

Objavljeno: 18.01.19 u 10:22

Vredno se poslednjih dana radi u Ljutice Bogdana na sklapanju tima za nastavak sezone.

Defanzivac nije u planovima trenera Vladana Milojevića i traži se samo najbolji model za rastanak posle šest meseci.

Odabrao je strateg crveno-belih igrače za prvi deo priprema na Kipru, a na njemu nije bilo Rašida Samuile, koji je ostao u Beogradu. Defanzivac iz Gane nije u planu za drugi deo sezone, a kako saznaje HotSport blizu je raskid jednogodišnje pozajmice, posle samo sest meseci i traži se najbolji model za rastanak. Kuvajtski klub Kazma spreman je da vrati štopera u svoje redove i to je svakako najbolje rešenje.

FOTO: STARSPORT

Sličan put imao je Nikola Stoiljković, koji se preselio na Majorku do kraja sezone, a nakon čega će biti ponovo igrač Brage. Štoper je došao u Zvezdu da bude u rotaciji, ali je upisao samo pet mečeva i na terenu je ukupno proveo 387 minuta. Intresantno je da je Sumaila uspeo da postigne dva autogola, protiv Voždovca i TSC Bačke u Kupu Srbije.

0
0

5 Komentara

  1. Ahahaha ovi se napucali promasaja, gori i od Ilievog izbora Sume, eeej Terzonjarko propadas sa zvezdom zajedno, ahahahaha ima pravde a Stojiljkovicu zvezda najveci promasaj karijere, bolje da posao u neku zvezdu sa sela koju ligu nize, katanac zvezdi za spas fudbala srbije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter