0
Fudbal

FOTO: Printscreen

E, TO SE ZOVE MALER: Liban je pobedio Severnu Koreju sa 4:1, ali je ispao zbog žutog kartona u 99. minutu

Objavljeno: 18.01.19 u 21:38

Prava drama viđena je poslednjeg dana takmičenja po grupama u Azijskom kupu, a za malera godine kandidovala se selekcija Libana.

Surov je sistem takmičenja na Azijskom kupu, to je najbolje na svojoj koži osetlila selekcija Libana. Naime, ovaj tim je u poslednjem kolu ‘E’ grupe igrao protiv Severne Koreje i gubio je sa 1:0. U tim trenucima bila im je potrebna pobeda od 4:1 kako bi se kao jedna od četiri najbolje trećeplasirana plasirao u osminu finala. U 98. minutu El-Helve je pogodio za 4:1, čime se Liban izjednačio po broju bodova i gol razlici sa Vijetnamom.

A, onda je usledio šok, u 99. minutu Haidar je dobio žuti karton i niko nije znao da će se dogoditi neverovatan rasplet. Naime, kako su Vijetnam i Liban bili u svim parametrima izjednačeni odlučivali su žuti kartoni, a jedan više od Vijetnama imao je Liban što ga je izbacilo iz daljeg takmičenja. To je bio upravo taj Haidarov u 99. minutu utakmice.

Fudbal je ‘surova’ igra…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter