7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASTANAK JE SVE BLIŽI: Kinezi nude silne milione za jednog od najboljih igrača Crvene zvezde, zamena je već u planu!

Objavljeno: 17.01.19 u 09:52

Čeka se zvanicna ponuda, koja bi trebalo da iznosi preko četiri miliona evra, a velike su šanse da napadač u tom slučaju napusti Ljutice Bogdana.

Odigrao je El Fardu Ben jesenas sezonu iz snova i pečatirao uspehe Crvene zvezde. U avgustu je imao ponude iz Katara i Saudijske Arabije od tri miliona evra za crveno-bele, što je glatko odbijeno.

Kako je HotSport još pre dva meseca najavio veliko interesovanje, sada su ga pokazali Kinezi i Šangaj je spreman da plati reprezentativca Komorskih Ostrva preko četiri miliona evra!

Ostaje da u narednom periodu povuku konačan potez i pošalju zvaničnu ponudu, koju bi onda razmotrili rukovodioci kluba. Nema dileme da bi za toliki novac jedan od najboljih igrača dobio zeleno svetlo da posle godinu dana napusti Ljutice Bogdana.

Sjajni igrač je jedan od oslonaca tima Vladana Milojevića od dolaska iz Olimpijakosa kojem je placen 500.000 evra i toliku je imao platu godišnje plus bonuse za golove i plasman u Ligu šampiona.

Posao je odradio odlično i izgleda da se otvara prilika da ove strane dobro profitiraju, a već se spominje da će, ako ode Ben, biti angažovan Aleksa Vukanović iz Napretka, mada se šuska o povratku u Srbiju i Saše Jovanovića, ćlana španskog drugoligaša Kordobe.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

7 Komentara

  1. Moramo shvatiti da su LŠ ili LE, najbolja pijaca za prodaju fudbalera! U grupnoj fazi LŠ, Zvezda je pokazala da je imala igrače koji su opravdali igranje u LŠ, a to su Borjan, Degenek, Jovančić, Marin i Pavkov! Ostali su bili nevidljivi odnosno ispod razine LŠ, što i pokazuje konačni plasman Zvezde u grupnoj fazi LŠ, gde smo osvojili poslednje mesto sa katastrofalnom gol razlikom od 5:17! Nažalost i svi tzv. kapitalci afričkog porekla su pokazali da je ovaj stepen takmičenja prevazišao njihove ograničene mogućnosti, što se vidi i iz potražnje inostranih klubova. Ostali igrači Zvezde računajući i sve „kapitalce“ ne mogu nigde otići u evropske klubove, već samo u Kinu, Koreju i bivše zemlje SSSR-a! To je dokaz o njihovom kvalitetu! Ovo se odnosi na Bena, Boaćija, Ebesilia, Stojkovića, Savića, Jovičića, Srnića i sve ostale. Prema tome, transferi ne mogu biti veliki, zbog nekvaliteta!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja samo vidim da nama ova sezona nista nije znacila u pogledu nekog generalnog napretka celog kluba. I dalje se prodaju svi, pa i najbolji, kada dodje ponuda, ne postoji niko ko nije na prodaju i i dalje odlaze igraci za 3-4 milke max, a kupuju krsine od 25-6-7 godina iz domace lige, samo ih sad vise placamo jer svi znaju da imamo lovu. Znaci sve kao i pre lige sampiona, terzicu smanji dozivljaj ako mislis da ti neko dodje na stadion osim naravno ovih placenih sto moraju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Moje misljenje je da ga treba prodati ukoliko neko zaista nudi 4m. On je ipak u godinama,mislim na fudbalske godine u kojima sto duze cekas manje su sanse da zaradis na njemu. Ako smo ga doveli za 500k i ako je otislo 1m na njega za plate,premije itd do sada,prodati ga za 4m je odlicna stvar. Osim toga,ja ne znam da li je tacno ono sto pisu za Vukanovica,Jovanovica i ostale.Smatram da je to cisto gomilanje igraca i da oni ne mogu biti pojacanja za Evropu. Oni su mi limitirani igraci i nekako smatram da su oni tipa Djurickovica,Marjanovica,Onjila,Stefana Ilica,Stefana Milosevica,Nikolica,Ivanovica.Znaci nikakva korist osim povecanja platnog spiska. I sta vise,prica se o smanjivanju igrackog fonda jer nam nije potreban za drugi deo prvenstva a mi ga povecasmo.Gde cete sve te igrace i sta ce nam,nemam pojma. Mi treba da prodamo 7-8 igraca a dovedemo jednog/dvojicu i to je to. Plus da sa par njih raskinemo ugovore.Ako prodate Bena,forsirajte Kafua dok ne udje u formu.Nije zaboravio fudbal.Kakav Jovanovic kakvi bakraci. Pa ne mozemo sa njima da izborimo Evropu.Uigrati i Ebesilia.Imamo i dalje dobre igrace,Marin,Ebesilio,Kafu,Boaci,Jovancic.pozadi Savic i Milunovic,Borjan na golu. Ne vidim svrhu dovodjenja igraca koji nigde nisu igrali.

    0
    0
    Odgovori
    • Slazem se u potpunosti sa tobom! I to dovesti dva extra igracha, koja ce se platiti malo vishe i da se taman adaptiraju u toku proleca!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter