2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IPAK DOBRO PROŠAO: Nenad Lalatović ‘pomilovan’ zbog skandala u Kruševcu?

Objavljeno: 17.01.19 u 10:32

Trener Radničkog iz Niša, po svemu sudeći, dobro će proći kada je u pitanju kazna zbog konferencije za medije na poslednjem meču jesenje polusezone protiv Napretka u Kruševcu.

Nenad Lalatović je tada, najpre, pokazao srednji prst prema svečanoj loži stadiona ‘pod Bagdalom’, a zatim je na konferenciji za medije ušao u oštar verbalni okršaj sa jednim od prisutnih novinara koji ga je prozvao, ali i portparolom Napretka Valentinom Vasić.

Trener Radničkog je tada zaista bio isprovociran, a nije se trudio da se iskontroliše, pa ga zbog toga čeka kazna Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Međutim, prema pisanju ‘Novosti’, Lalatović će najverovatnije zbog toga biti ‘pomilovan’, odnosno, dobiće mesec dana suspenzije uz novčanu kaznu od 100.000 dinara.

Ukoliko zaista bude tako, to znači da će suspenzija isteći do početka prolećne polusezone u Superligi Srbije i nesmetano će moći da vodi utakmice ‘meraklija’ koje uspešno predvodi.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter