12
Domaći fudbal

FOTO STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Crvena zvezda zavrsila još jedno kapitalno pojačanje!

Objavljeno: 17.01.19 u 18:49

Postignut je dogovor sa visokim napadačem koji će potpisati trogodišnji ugovor, a zaradiće i njegov klub.

Odluka je pala i kako saznaje HotSport Aleksa Vukanović će potpisati ugovor na tri godine sa crveno-belima i biće novo zimsko pojačanje šampiona Srbije.

Razgovori su obavljeni juče, a napadač je prelomio da pored ponuda iz Kine i Saudijske Arabije, prihvati poziv crveno-belih i posle Kruševca dođe u Ljutice Bogdana. U dresu Napretka ove jeseni sjajni golgeter je postao najbolji strelac Superlige, a sada mu sledi nova stranica u karijeri i ponovo će posle ČSK iz Čelareva igrati sa dobrim prijateljem Milanom Pavkovim i saigračem iz dresa Kruševljana Milošem Vulićem.

Zvezda hoće da pojača konkurenciju bez obzira na prodaju pojedinih igrala koja može da usledi do kraja zimskog prelaznog roka. Ostaje da se sutra još neke sitnice utanače i Napretku treba na ime obeštećenja pripadne 350.000 evra, plus procenti od dalje prodaje. Posao da svi budu zadovoljni…

FOTO: STARSPORT
0
0

12 Komentara

  1. Da je pavkov odlican kostur, Tu si u pravu.jedino sto za njega nema ponude ni iz trece lige kine.mora da se proda jer je placen 300.000.ovo sto je dovedeno moze sve odmah na pozajmicu ako to neko hoce.ceo tim ce se rasprodati kao 91. ali ovog puta novac ne ide u klub…zna se gde.

    0
    0
    Odgovori
  2. Po mom skromnom mišljenju Zvezda je dovela najboljeg fudbalera u poslednje vreme, koji može da stane uz rame Borjanu, Degeneku i Marinu! Radi se o sjajnom igraču! Tek će oni koji ne vole Zvezdu da očajavaju! Sve pohvale za vođstvo Zvezde! Sada imamo Borjana, Jovančića, Marina, Simića, Vulića, Milunovića, Pavkova i Vukanovića. Tu su još i mladi Joveljić i Veljko Nikolić! Odličan kostur tima!

    0
    0
    Odgovori
    • Da je pavkov odlican kostur, Tu si u pravu.jedino sto za njega nema ponude ni iz trece lige kine.mora da se proda jer je placen 300.000.ovo sto je dovedeno moze sve odmah na pozajmicu ako to neko hoce.ceo tim ce se rasprodati kao 91. ali ovog puta novac ne ide u klub…zna se gde.

      0
      0
      Odgovori
  3. Osudio sebe na propast pored boljih klubova, grejace klupu pa nezadovoljstvo pa bezanje glavom bez obzira, vec poznat scenario.

    0
    0
    Odgovori
    • čestitam ti brate, jako si pametan, ti znaš koji klub je propast a koji nije, da nisi možda vidovit pa da znaš koliko će igrati, ti si pravi pep gvardiola

      0
      0
      Odgovori
      • vrabac, to sto si pogledao dve utakmice ne znaci da si najpametniji na svetu, uostalom verovatno ce zavrsiti na pozajmici negde ili ce se neko od napadaca prodati, a i realno kao da su mu neki sampioni nudili ugovor, ali svakako jaci od tvog partizana vrapce, koji ne moze ni drugi da bude u sl

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter