0
Domaći fudbal

FOTO: ČUKARIČKI

U ČUARIČKOM MISLE NA BUDUĆNOST: Belić i Šapić produžili ugovore – Nikčević i Bakić postali profesionalci

Objavljeno: 16.01.19 u 18:39

Ugovore sa klubom sa Banovog brda danas su produžili prvotimci Nemanja Belić i Stefan Šapić.
Belić će po slovu ugovora ostati u Čukaričkom još dve i po, a Šapić još četiri i po godine.

Stefan Šapić je u Čukaričkom već deset punih godina. On je najbolji primer kako jedan igrač treba da iskoristi priliku koja mu se pruži. Došao je kod nas kao dete, sada je već momak, a produžetkom ugovora pokazali smo da ga vidimo kao jednog od oslonca kluba u narednom periodu. U prethodnoj polusezoni izborio se za mesto u timu u konkurenciji Kopitovića, Puškarića i Đurića, a to svakako nije bilo lako. Takođe, Belić će ostati naš golman još najmanje dve i po godine, na obostrano zadovoljstvo, istakao je sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević.

Belić je za Brđane nastupao na 27 mečeva, a u Super ligi ima ukupno 180 utakmica.

– Isticao mi je ugovor u junu, u klubu su predložili da nastavimo saradnju i to smo učinili na obostrano zadovoljstvo. Oni su pohvalili moj odnos na treninzima i mečevima, ja sam veoma zadovoljan ovde i nije bilo razloga da ne produžimo ugovor, istakao je iskusni Belić.

Stefan Šapić je za tim sa Banovog Brda odigrao ukupno 13 mečeva, od toga ove sezone 11.

– Naravno da sam prezadovoljan potpisom novog ugovora, s obzirom da sam u klubu već deset godina. Izborio sam se za šansu, odigrao desetak utakmica, a ovo je za mene bila najbolja moguća nagrada, kazao je Šapić.

FOTO: FK Čukarički

Pored prvotimaca Nemanje Belića i Stefana Šapića, koji su sa Čukaričkim produžili saradnju, danas su prve profesionalne ugovore potpisala i dvojica omladinaca, Bojica Nikčević i Vasilije Bakić. Ugovori su potpisani na četiri i po godine. Bojica Nikčević je rođen 4. februara 2000. godine u Baru, igra na poziciji desnog krila, dok je njegov vršnjak Vasilije Bakić rođen 24. maja u Beogradu, a igra na poziciji štopera. Obojica su imali zapaženu polusezonu sa Čukaričkim u Omladinskoj ligi Srbije.

– Potpis ugovora sa ovom dvojicom momaka je samo logičan sled onoga što smo svi u klubu studiozno radili u prethodnom periodu. Nikčević i Bakić su dvojica u nizu momaka koji su budućnost našeg kluba, sa njima smo potpisali prve profesionalne ugovore. Naravno, od leta ćemo još momaka priključiti prvom timu, kao što smo to radili i svih sezona unazad, dodao je Nenad Mirosavljević.

FOTO: FK Čukarički
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter