1
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

MUSA NŽIJE SLETEO: Novo pojačanje Partizana izjavom sa aerodroma ‘kupilo’ navijače, bilo je reči o Zvezdi

Objavljeno: 16.01.19 u 15:31

Sutra će Musa Nžije biti promovisan u prostorijama crno-belih.

Prvo pojačanje Partizana ove zime jeste Norvežanin poreklom iz Gambije.

Nžije će se uskoro staviti na raspolaganje treneru Zoranu Bati Mirkoviću pošto je danas sleteo u Beograd, a sutra će uslediti promocija. Ovo je prvi put napadaču da napušta Norvešku, ponikao je u Holmliji, potom igrao za Valerangu, Berum i Stabek u kom je nastupao do kraja sezone. Kao slobodan igrač prelazi u beogradski tim, a po sletanju u Beograd Nžije je okupljenim novinarima rekao:

– Partizan je klub velike tradicije, video sam da su igrali odlično prošle sezone u Evropi i da se radi o respektabilnoj ekipi. Moram da priznam da puno toga i nisam znao, ali sam se raspitao na puno strana i svestan sam da bi dolazak ovde mogao da mi promeni karijeru. Moja očekivanja su borba za sam vrh tabele i plasman u Ligu Evrope. Znam da je naš rival Crvena zvezda dosta ispred, ali u fudbalu se dešavaju čuda. Ukoliko budemo bili dobri, sve je moguće.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter