0
Evropske lige

KRISTOF TERO: Azar je odbio dve ponude Čelsija, hoće u Real!

Objavljeno: 16.01.19 u 11:15

Belgijski fudbalski ekspert Kristof Tero istakao je da je Eden Azar odbio dve ponude Čelsija za produžetak saradnje.

Sada je to možda i jasnije, Eden Azar bi na leto mogao u Real Madird. Bar tako tvrdi belgijski ekspert za fudbal Kristof Tero. On je istakao da je Belgijanac odbio produžetak saradnje sa ‘plavcima’.

– Dve ponude Čelsija za produžetak saradnje su odbijene. To znači da Azar čeka samo jedno, a to je ponuda Real Madrida. ‘Kraljevski klub’ jeste zainteresovan, ali nije napravio nijedan konkretan potez. Letos Real jeste zvao Čelsi i Marina Granvovskaja, ali su im poručili da Azar nije na prodaju. Na leto će sigurno ponovo zvati, a Čelsi neće smeti da odbije ponudu za igrača kom je godinu dana ostalo do isteka ugovora – rekao je Tero za ‘Skaj sport’.

Pominjaio se i PSŽ, ali…

– Samo su dve opcije za Azara na stolu, jedna je novi ugovor na ‘Stamford Bridžu’, a druga je Real Madrid. PSŽ ga ne zanima – rekao je Tero.

Podsetimo, Čelsi ima klauzulu po kojoj Azar može da ode za 112 miliona evra, što predstavlja problem za klub koji želi da ga kupi. Tačnije, to je previše novca za nekog kome za 12 meseci ističe ugovor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter