0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO BI BILO VELIKO POJAČANJE: Jedan od najtalentovanijih domaćih fudbalera ponuđen Partizanu, crno-beli na potezu…

Objavljeno: 15.01.19 u 18:57

Mladi vezistva mogao bi zaduži opremu kluba iz Humske ulice.

Nakon dolaska Ndjijea, čelnici Partizana nastavili su da rade na pronalaženju pojačanja.

Pored inostranih fudbalera koji su na skeneru i među kojima se traže oni koji bi mogli Partizanu da donesu potrebne bodove na proleće, aktivno se pronalaze rešenja i kada su u pianju domaći igrači. Tom stazom crno-belima je za oko zapao jedan od najtalentovanijih fudbalera iz Superlige. Reč je o dosadašnjem članu mlade reprezentacije i kapitenu Rada, Aleksandru Lutovcu.

FOTO: STARSPORT

Dvadesetdvogodišnji vezista bio je velika želja Kluža i još nekih evropskih timova, a kako još nije pronašao zajednički jezik ni sa jednom od zainteresovanih strana, kao opcija pojavio se i odlazak na crno-belu stranu Topčiderskog brda. Kapiten Rada tako je ponuđen Partizanu, a ostaje da čelnici vicešampiona odgovore na takvu opciju, pošto je u timu najjača konkurencija upravo na krilnim pozicijama. Ono što je jasno, i klub sa Banjice od ovog posla trebalo bi da dobro ‘profitira’, prodajom jednog od najboljih igrača i bisera škole kluba sa Banjice.

Dobrim igrama u dresu ‘građevinara’ Lutovac je skrenuo pažnju i selektora mlade selekcije Gorana Đorovića, pa je tako postao neizostvani deo tima koji će narednog leta igrati Evropsko prvenstvo. Karaijeru je počeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde i kasnije Rada, u kom 2015. godine potpisuje prvi profesionalni ugovor, a dobrim partijama koje pruža poslednjih godina postao je jedan od najboljih igrača u domaćem šampionatu.

FOTO:Starsport

Momak koji je prošao sve mlađe nacionalne selekcije u sklopu prazničnih intervjua koje sto mogli da čitate na našem portalu govorio o brojnim temama, a šta je tom prilikom rekao Lutovac možete pročitati OVDE.

(Na tragu informacije – Mirko Marković)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter