4
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

HOTSPORT SAZNAJE: Prava saga! Norvežanin nije hteo da zameni Robinja, bio u Beogradu – vratio se kući i potpisao putem mejla!

Objavljeno: 15.01.19 u 10:27

Igrač je prelomio pošto je sve izvagao, a dolazi u Humsku bez obeštećenja nakon što mu je istekao ugovor sa Stabekom.

Dugo je trajala ‘misija’ dolaska Muse Nđijea u Partizan, pošto je Norvežanin poreklom iz Somalije imao pozive još dva kluba i posle skoro mesec dana prelomio da karijeru nastavi u Humskoj.

Kako HotSport saznaje igrač je trogodišnji ugovor potpisao mejlom posle odbijanja ponude Sivaspora, koji je ovog fudbalera želeo da dovede kao zamenu za Robinja koji je nedavno prešao u Istanbul Bašakšehir. Izgleda da je presudio njegov kratak boravak u Beogradu prošle nedelje, kada je razgovarao sa predstavnicima Partizana, trenerom Zoranom Mirkovićem, koji je insistirao na njegovom dolasku.

Bivši igrač Stabeka tada nije prelomio gde će da nastavi karijeru i zanimalo ga je šta nude u Turskoj, pa je išao i tamo na razgovore. Kada je juče prelomio, javio je da stiže sutra u prestonicu Srbije i priključuje se ekipi prihvativši dogovorene uslove.

Sledi promocija Nđijea u crno-belom i zatim treninzi u Zemunelu do 26. januara, pa odlazak na pripreme u Antaliju.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter