0
Domaći fudbal

from left Nenad Milijas Nikola Stojiljkovic Dejan Joveljic Milos Degenek Marko Gobeljic Srdjan Babic Novembar 24. 2018. Nis, Srbija, Radnicki Nis v Crvena Zvezda, Super liga Srbije (credit image & photo: Dimitrije Nikolic / STARSPORT)

HOTSPORT SAZNAJE: Još jedan igrač napustio Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 14.01.19 u 22:27

Rastanak je utanačen posle samo šest meseci saradnje, a ovim poslom profitiraće obe strane.

Nije uspeo Nikola Stoiljković da opravda očekivanja u Crvenoj zvezdi, pa je danas posle samo šest meseci usledio, kako saznaje HotSport, sporazumni raskid saradnje. Dve strane su uspele da sklope posao kojim će profitirati, a napadač će do 30. juna nositi dres Majorke. Španski drugoligaš će za vreme pozajmice člana Brage plaćati 25.000 evra i dobijaće od crveno-belih jos 5.000 evra.

Tako će plata bivšeg igrača Rada i Čukaričkog na „rajskom ostrvu“ iznositi malo manje nego u prethodnom periodu provedenom na stadionu „Rajko Mitić„. Tako je šampion Srbije uštedeo određenu sumu novca, a treba podsetiti da je pozajmica letos koštala 200.000 evra.

FOTO: STARSPORT

Posle meča u Napulju bilo je jasno da golgeter sreću mora da potraži u novoj ekipi, pošto se ovog puta nije uklopio u sistem trenera Vladana Milojevića sa kojim je imao uspehe u Čukaričkom. Upisao je 15 mečeva i na terenu u svim takmičenjima proveo je 811 minuta i postigao pet pogodaka.

Majorka se nalazi u plej-of zoni u borbi za povratak u elitu, gde je nekada godinama „prva zvezda“ bio Jovan Stanković, a ostaje da se vidi hoće li dolazak novog srpskog internacionalca se pokazati kao pogodak u centar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter