2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREDSTAVLJEN MILOŠ VULIĆ: Voleo bih da Vukanović dođe na ‘Marakanu’!

Objavljeno: 12.01.19 u 13:37

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas Miloša Vulića novog veznog igrača koji je stigao iz kruševačkog Napretka.

Govorio je mladi vezista o dolasku u Zvezdu, jer je transfer realizovan još serdinom decembra. Ipak, danas je prvi put bivši fudbaler Napretka odgovarao na pitanja medija.

– Odradio sam prvi trening sa ekipom, saigrači su me lepo prihvatili, to sam i očekivao, jer neke znam od ranije. Srećan sam što sam došao, dolazak u Zvezdu je podstrek za mene – počeo je Vulić.

Mladi Kruševljanin je zadužio dres sa brojem ‘sedam’ koji je više nego uspešno do 1. januara nosio Nenad Krstičić.

FOTO: STARSPORT

– Nenad je ostavio veliki trag u Zvezdi, pomogao je ekipi da ostvari rezultate i da ima odličnu sezonu. Ovaj broj sedam je motiv više da se dokažem šefu i upravi kluba. Sad, gde ću igrati i šta ću igrati, to je na šefu da odluči. Mislim da smo slični profil igrača.

Miloš Vulić je u Zvezdu pozvao jednog saigrača iz Napretka.

– Voleo bih da Vukanović dođe. On je izvanredan fudbaler, ima dosta kvaliteta, veoma je brz, jak je u duelu, sarađivali smo odlično – zaključio je Vulić.

0
0

2 Komentara

  1. Majstore, sad si mi još miliji, jer si javno pozvao Vukanovića, ubedljivo najboljeg igrača SLS, da dođe u Zvezdu! Nadam se da će neko iz Zvezde ovo čuti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter