1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROZIVKA NA MARAKANI: Iznenađenje na Zvezdinoj prozivci, jednog pojačanja nema! (FOTO)

Objavljeno: 11.01.19 u 11:56

Fudbaleri Crvene zvezde dan kasnije nego što je bilo planirano, zbog komemoracije i sahrane Dragoslava Šekularca, krenuli su sa pripremama za drugi deo sezone.

Na spisku su se našla 33 igrača, uključujući i odsutne Miloša Degeneka, koji se nalazi na Azijskom kupu sa reprezentacijom Australije, te El Fardu Bena, koji je dobio dozvolu kluba da se dan kasnije priključi ekipi.

Na spisku se uz starosedeoce nalaze i novopridošlice Nemanja Milunović i Miloš Vulić, Slovak Erik Jirka, dok nema pojačanja iz Zlatibora, Dejana Vidića, koji će u drugom delu sezone igrati kao pozajmljen fudbaler za Zemun.

Na spisku se pomalo iznenađujuće našao i Rašid Sumaila, kog mnogi vide kao već bivšeg člana crveno-belih, ali i Brazilac Kafu.

Kompletan spisak pogledajte ovde:

FOTO: HotSport

Sa stadiona „Rajko Mitić“, Darko Noveski

0
0

1 Komentara

  1. Dajte bre komentar onog strupčnjaka da nam lepo kaže da Ben nije prelomio protiv Suduve gde je do 70 i nekog bilo 0-0 i da smo primili gol pa, pa , i da nam kaže da nije on da 2 komada Salzburgi i da nije igrač našeg kvaliteta jer mnije sam odvalio PSG, Liverpul ili Napoli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter