0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PIKIRANA ZAMENA ZA BORJANA: Zvezda ‘uzima’ Olimpijakosu slovenačkog golmana

Objavljeno: 11.01.19 u 23:59

Danima iza nas govori se o tome ko bi na ‘crti’ mogao da zameni Milana Borjana ukoliko napusti Zvezdu.

Nakon nekoliko imena koja se ‘licitiraju’ u javnosti, danas se pojavilo i jedno novo.

Reč je o slovenačkom golmanu Maticu Kotniku. Ova zemlja godinama iza nas pokazala se kao dobar izvoznik čuvara mreže, pa ne bi čudilo i da pojačanje na ovoj poziciji čelnici srpskoj šampiona potraže baš u Sloveniji. Dvadesetosmogodišnji golman trenutno nastupa za Panionios, a slovenački portal ‘Ekipa 24‘ obelodanio je vest da bi crveno-beli mogli da dovedu jednog od najboljih golmana grčkog šampionata.

Ovaj momak u karijeru je nastupao za Dravograd, Celje i Dravinje, a isti ovaj portal navodi da je trku za Kotnikom krenuo i Olimpijakos. Naime, crveno-beli iz Atine bi ukoliko Andreas Janotis napusti ‘Karaiskaki’ rešenje potražili upravo u Slovencu. Pored dva bratska kluba za usluge momka koji još nije debitovao za nacionalni tim svoje zemlje u red su stali i nemački Ingolštat, te engleski timovi Bornmut, Reding i Brentford, ali i španski Eibar, kao i kiparski Apolon i pojedini MLS timovi.

(VIDEO:YouTube/Vamos International)

Procenjena trižišna vrednost golmana iznosi skoro 800 hiljada evra, a aktuelni ugovor koji ima sa Panioniosom važi do juna naredne godine, tako da se čelnicima Panioniosa neće žuriti sa prodajom. Kotnik je u dosadašnjem delu prvenstva od 12 mečeva, sa šest izašao bez primljenog gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter