Đacima uzrasta od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole ‘Miladin Mitić’ u Lapljem Selu i Osnovne škole ‘Кralj Milutin’ u Gračanici, kao i deci Predškolske ustanove ‘Đurđevak’ navijači Crvene zvezde podelili su danas dve hiljade poklon paketića.

Pored paketića, navijači kluba iz Ljutice Bogdana obezbedili su i 15 koverata sa 600 evra za socijalno ugrožene porodice, kao i nekoliko laptopova, tableta i mobilnih telefona za učenike sa najboljim uspehom.


FOTO: Delije

– Dolazili smo mi i ranije ovde ali danas ste nas naučili kako da se više i bolje voli, i da se bude nasmejan. Pretpostavljam da je vaspitačima i učiteljima teško da izvedudecu na pravi put, da naprave od njih male a velike ljude, istakao je Vladimir Šavija, jedan od vođa zvezdinih navijača.

FOTO: Delije

Pomoć u vrednosti oko 60 hiljada evra deci u školama na teritoriji opštine Gračanica i u Prilužju uručili su Ljubomir Stanković, predsednik navijača Crvene zvezde, Vladimir Šavija, zajedno sa još nekoliko navijača. Ovo je samo nastavak humanitarnog rada pristalica Crvene zvezde, pored onoga čime se njihova fondacija ‘Delije’ bavi tokom čitave godine.

FOTO: Delije

FOTO: Delije

FOTO: Delije

FOTO: Delije

FOTO: Delije

FOTO: Delije