Fudbaleri Partizana započeli su pripreme za drugi deo sezone, a na prvoj prozivci nije bilo Rikarda Gomeša, koji je dobio dozvolu kluba da dođe dan kasnije, ali ni Armina Đerleka.

Povezane vesti

Mladi Novopazarac dobio je ovčije boginje, od kojih se oporavlja u svom gradu:

– Da nije ozbiljno, bilo bi smešno…  Ovome se baš nisam nadao, ali šta da radim, moram da se priviknem na situaciju i strpljivo čekam da sve prođe. Dobio sam ih pre sedam dana i skoro i da kraste više nemam, ali postoji ne samo tačan vremenski period, već i period inkubacije zbog virusa koji je u telu, pa moram da budem obazriv. Stalno sam u kontaktu sa našim klupskim doktorom Ilijom Rosićem i sve se dogovaramo, rekao je Đerlek a prenosi zvanični sajt kluba.

Otkrio je Đerlek i kada će biti jasniji datum njegovog povratka, ali i ko je “zaslužan” za prinudnu pauzu:

– Već sledeće nedelje bi trebalo na kontrolu. A kako sam dobio? Od bratanca…Igra se Soni, razne igrice, nije baš da je preterano zanimljivo, dosta se i odmaralo pre ovoga, dodao je on.

–  Baš mi je juče bilo teško što nisam bio na okupljanju, baš sam se radovao, ali eto…Javljaju se igrači, pitaju kako sam – Bambi, Sveta i drugi…Dešavaju se i gore stvari, pa prođe sve..Eto mene brzo sa ekipom, pa u nove izazove, zaključio je Đerlek.

Redovnoj prozivci na početku nove fudbalske sezone nisu prisustvovala dva igrača FK PartizanaRikardo Gomeš, koji je dobio dozvolu kluba da dođe dan kasnije, ali i mladi Armin Đerlek, koji je dobio ovčije boginje (varičele).

Pored njega, Mirković ne može da računa ni na povređene Marka Jankovića i Svetozara Markovića.