0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEGENEK SVE DALJE OD POVRATKA NA ‘MARAKANU’: Štoper Zvezde menja Domogoja Vidu!? (FOTO)

Objavljeno: 11.01.19 u 20:26

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić danas je potvrdio da bi klub ove zime mogao da ostane bez Miloša Degeneka.

Nije tajna, Al Halil je spreman da Zvezdi plati četiri miliona evra, a reprezentativcu Australije da da platu od dva miliona evra godišnje. Ipak, posao Arapima mogli bi da pokvare Turci.

Naime, kako prenose turski mediji, Bešiktaš želi Miloša Degeneka u svojim redovima. Naime, tim sa Bosfora najverovatnije će ostati bez hrvatskog reprezentativca Domogoja Vide koji ima ponude iz Engleske. To znači da bi Bešiktaš zaradio dovoljno novca da od Zvezde za tri miliona evra (kolika je otkupna klauzula) dovede reprezentativca Australije kao opciju ‘B’ ako Hrvat ode.

Navodno, prvi čovek Bešiktaša Fikret Orman sreo se sa menadžerom Mirsadom Turdžanom u Milanu gde se razmatraju opcije za dovođenje Miloša Degeneka. Sada je na štoperu da se odluči ili za sportske izazove u Turskoj i Evropi ili za milione sa Bliskog istoka.

FOTO: STARSPORT

Jasno je da će u celoj priči najbolje proći Crvena zvezda. Crveno-beli su letos doveli Degeneka za svega 200 hiljada evra, a minimalna zarada već sada u januaru bi mogla da bude tri miliona evra. Zamena za Australijanca je već u Beogradu, reč je o Nemanji Milunoviću.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter