Danas je jedna vest obeležila dan, legendarni Dragoslav Šekuarac ispraćen je na poslednji put, ali njegov duh će večno živeti na fudbalskim terenima.

Druga Zvezdina zvezda Dragoslav Šekularac sahranjen je danas u Aleji velikana na Novom groblju. Pre toga na stadionu ‘Rajko Mitić’ održana je komemoracija na kojoj su govorili prvi čovek kluba Svetozar Mijailović i predstavnik veterana Boško Đurovski. Po završetku komemoracije o popularnom ‘Šekiju’ govorio je selektor Srbije Mladen Krstajić.


Kad je reč o ostalim vestima vezanim za Crvenu zvezdu, ‘Delije’ je obradovala vest da bi Vujadin Savić mogao da ostane u klubu do leta. Bivši kapiten crveno-belih Milan Vilotić govorio je o teškim trenucima, a teško je i košarkašima posle silnih povreda tokom meča sa Unikahom.

Vesti o Partizanu obeležila je košarka, tačnije novi metod treninga Andree Trinkjerija. Takođe, evo šta kažu kladionice o šansama Partizana i Crvene zvezde u Evrokupu.

Nemanja Antonov je za HotSport otkrio gde bi mogao da nastavi karijeru, Bojan Ćećarić je napustio Spartak, dok je Radnički zadržao veoma važnog igrača..

Kada je reč o košarci, Micić je ponovo briljirao u Evroligi, a počelo je i Svetsko prvenstvo u rukometu.