0
Evroliga

SPORT NA TV: Počinje SP u rukometu, iza ponoći Jović, Kostić, Gaćinović i družina protiv Sao Paula na Floridi

Objavljeno: 10.01.19 u 08:50

Danas počinje Svetsko prvenstvo za rukometaše u Nemačkoj, trajaće do 27. januara.

I Srbija je među učesnicima, ali prva utakmica naših rukometaša je tek prekosutra.

Na danu otvaranja samo dve utakmice, obe će prenositi Arena sport 1. Prvo od 18.15 duel domaćina Nemačke i sjedinjene reprezentacije Severne Koreje i Južne Koreje, dok od 20.15 igraju Čile i Danska.

Nastavlja se takmičenje i u Kupu Azije, počinje se i sa utakmicama drugog kruga. Bahrein i Tajland igraju u podne, sa prenosom na Areni 1, ista televizija će od 14.30 emitovati i duel Jordan – Sirija, dok će Arena 2 prenositi utakmicu Indija – Ujedinjeni Arapski Emirati od 17 časova.

Počinje nova runda i u Evroligi, Sport klub 1 će prenositi dve utakmice, Fenerbahče – Žalgiris od 18.45 i Real Madrid – Olimpijakos u 21 čas.

Jedan zanimljiv prenos spremilo je Sport klub, na svom prvom kanalu će emitovati pripremnu utakmicu Ajntrahta sa Fudbal Florida Kupa protiv Sao Paula u 1 čas iza ponoći. Sa istog kupa biće u isto vreme na Sport klubu 2 prenos meča Ajaks – Flamengo.

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter