Pripadnici ‘sedme sile’ osuli ‘rafalnu paljbu’ po štoperu Crvene zvezde.

Povezane vesti

Iako je trebalo da pitanja budu vezana za Kup Azije, veoma brzo je tema postao prelazni rok.

Jedan od igrača koji su u centru pažnje kada su u pitanju odlasci iz Crvene zvezde jeste Miloš Degenek. Poznato je da štoper ima klauzulu u ugovoru sa prvakom Srbije kao i da postiji interesovanje mnogih ekipa za australijskog reprezentativca, ali Degenek još uvek nije želeo da govori o mogućem napuštanju Ljutice Bogdana, pogotovo u jednom od bitnijih perioda karijere kada se bori za trofej u nacionalnom dresu.

– Da sam u ovom momentu kod kuće ili u klubu, brinuo bih oko toga šta ću da uradim. Ali, trenutno sam s reprezentacijom. Ovde sam da osvojim trofej – moj prvi veliki trofej s reprezentacijom – i nisam fokusiran na stvari oko kluba i na to gde ću igrati. Nisam još uvek doneo odluku, videću posle turnira šta će se dogoditi. Da budem iskren, nisam fokusiran na to uopšte, rekao je Degenek, a potom i odgovorio na pitanje da li ga dotiču negativni komentari na društvenim mrežama:

– Nikada u životu nisam obraćao pažnju na to šta ljudi oko mene pričaju zato što mi to nije važno. Za mene je najvažnije šta kaže moja porodica.