0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

ZAVRŠEN ODMOR: Fudbaleri Vojvodine odradili medicinske preglede

Objavljeno: 08.01.19 u 10:33

Posle nešto više od tri nedelje odmora nakon završetka prvog dela sezone, fudbaleri Vojvodine danas rano ujutru ponovo su se okupili.

Tačnije, u Domu zdravlja na Limanu, okupila se polovina prvotimaca crveno-belih, koja je, uz instrukcije i pomoć ljubaznog osoblja ove zdravstvene ustanove, prošla neophodna lekarska testiranja uoči početka priprema za drugi deo sezone.

Svi fudbaleri Vojvodine koji to nisu učinili danas, lekarske preglede i testiranja obaviće sutra, kako bi spremno dočekali četvrtak, za kada je, sa početkom u 10 časova, u FC „Vujadin Boškov“ zakazan prvi ovogodišnji trening i početak priprema za ono što Vošu očekuje u narednim mesecima.

U FC „Vujadin Boškov“, ekipa će trenirati sve do 23. januara, pošto je dan kasnije planiran odlazak na dvonedeljne pripreme u tursko letovalište Belek, gde će, kao i prošle godine, ekspedicija FK Vojvodina biti smeštena u velelepnom hotelu sa pet zvezdica „Titanic Deluxe Golf Belek“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter