Cilj iskusnog veziste da je da zatvori krug sa duplom krunom, a sledeći nastup u crveno-belom je jubilarna 250. zvanična utakmica.

Nije vreme još za fudbalsku penziju Nenada Milijaša, koji ostaje kapiten Crvene zvezde do kraja sezone. Iskusni vezista želi da sa duplom krunom zaokruži uspešnu karijeru u maju. Jesenas je upisao šest mečeva i na terenu proveo ukupno 171 minut, ali je njegova uloga od “zlata” za ekipu. Videlo se da je “zemunska haubica” spreman da pomogne naslednicima i predvodiće saigrače od starta priprema 10. januara.


Pored teofeja koje je osvajao sa crveno-belima Milijaš je blizu jubileja, a sledeći nastup biće mu 250. zvanična utakmica u dresu šampiona Srbije. Ovim podatkom ulazi u istoriju i posle zlatne generacije iz Barija ima najviše nastupa u svoja tri mandata na stadionu “Rajko Mitić”.

FOTO: STARSPORT

Spominjalo se da Nenad Millijaš polako razmišlja da ‘zatvori knjigu’, a da zatim otvori novu na drugom radnom mestu u klubu i sve je prolongirano za leto, a do tada ima vremena za dalje korake.