1
Domaći fudbal

FOTO: CRVENA ZVEZDA

KRSTIČIĆ: Bilo je teško napustiti Zvezdu – to je moja kuća, ali…

Objavljeno: 07.01.19 u 18:03

Srpski internacionalac Nenad Krstičić predstavljen je u novom klubu.

On je tom prilikom govorio o ambicijama, ali i o tome koliko mu je teško bilo da napusti crveno-bele.

Poslednjih dana prethodne godine, jedan od najboljih igrača tima iz Ljutice Bogdana dogovorio je transfer u redove grčkog kluba. Već nekoliko puta ovaj klub je pokušavao da Krstičića dovede u svoje redove, ali je tek sada posao sklopljen, uz aktivaciju otkupne klauzule od pola miliona evra.

– Imao sam odličnu sezonu sa Crvenom zvezdom, to je moja kuća, moja zemlja, ali došlo je vreme da karijeru nastavim u ovako velikom klubu, rekao je Krstičić za sajt kluba.

Nije tajna da je AEK pratio vezistu dugu i čekao pogodan trenutak za realizaciju posla.

– Sve je počelo prwthodnog leta, kada je gospodin Matijašević bio ovde. Neke stvari nismo uspeli da završimo na vreme i nije došlo do transfera, ali srećan sam što sam konačno došao u AEK.

U novom klubu on će nositi dres sa brojem šest na leđima.

– Bilo je teško napustiti Crvenu zvezdu. Sa njima sam igrao Ligu šampiona  i to će biti moj cilj i ovde. Postoji razlog što sam došao u AEK, čuo sam da je ovo veliki klub i došao sam da pomognem koliko mogu, poručio je on.

Za vreme boravka u Beogradu, Krstičić je upisao 63 utakmica za crveno-bele, a posigao je šest golova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter