1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan ostaje bez najzvučnijeg imena, velika plata ‘opterećenje’

Objavljeno: 07.01.19 u 15:00

Ukoliko bude zadovoljan ponuđenim uslovima iskusni fudbaler će napustiti posle godinu i po dana Humsku.

Povreda na otvaranju sezone stopirala je odlazak Zorana Tošića u Malatiju, gde sa dosta uspeha nastupaju Mičel Donald i Danijel Aleksić.

Ipak od pre nekoliko dana, kako saznaje HotSport, ponovo su na ovom tržištu zaintresovani da angažuju popularnog Bambija za koga se interesuje prvoligaš Rize. U pauzi između dva dela sezone su Turci već doveli dva igrača i hoće vezistu iz Srbije, kao jednog od bitnih ‘džokera’ u borbi za opstanak u eliti. Dobra ponuda donosi rastanak sa crno-belima u drugom mandatu posle godinu i po dana.

Zbog problema i operacije Tošić se na teren vratio u novembru i upisao je ukupno šest mečeva od kojih je jedan u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Na terenu je proveo ukupno 164 minuta, a upisao je tri asistencije bez pogotka. Jasno je da i klubu iz Humske ide u prilog da ih Zoran Tošić napusti zbog visoke plate, koja je ‘opterećenje’ za budžet. Rastanak sledi ili će Tošić odraditi drugi deo sezone u istom dresu.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. VELIKA LJUBAV APREVELIKE PLATE. MA PRVO UPRAVU
    PA SVE DRUGE NAJURITI.
    TOSIC ILIC I OSTALI
    PENZIONERI. KAO KRLEZI. ONI VISE VOLE EVRA NEGO
    PARTIZAN. REZULTATI NULA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter