2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEKOLIKO OPCIJA JE NA STOLU: Evo kada će uprava Zvezde prelomiti oko odlaska Degeneka

Objavljeno: 06.01.19 u 12:19

Nakon igara u Ligi šampiona i osvajanja jesenje titule defanzivac je na ceni.

Procena u klubu je da obe strane mogu da ekstra profitiraju, tako da je januar pravi trenutak za rastanak.

Došao je Miloš Degenek pre šest meseci u Crvenu zvezdu i već se nalazi na izlaznim vratima, nakon dobijene dve ponude. Izgleda da je loptica sada u ‘dvorištu’ defanzivca na koju će stranu, pošto ima otvorene ponude od Al Hilala (Saudijska Arabija) i Šangaja (Kina). Klub može da inkasira od 3,6 do 4 miliona evra (klauzula je tri miliona evra) i procena čelnika je da obe strane mogu da profitiraju i da je januar pravi trenutak za rastanak.

Reprezentativcu Australije je ponuđena deset puta veća plata, koja iznosi dva miliona evra po sezoni i ugovor na dve i po godine do juna 2021. godine. Degenek je sa nacionalnim timom na Kupu Azije, koji je startovao juče i traje do 1. februara, a ‘kenguri’ brane titulu osvojenu pre četiri godine pred svojim navijačima.
Izgleda da konačna odluka mora da sačeka povratak Degeneka u Beograd i onda da se prelomi ili će staviti paraf u narednim danima. Ukoliko napusti crveno-bele spekuliše se da će ga zameniti Miloš Kosanović iz Standarda.

0
0

2 Komentara

  1. Sad je prilika za prodaju .
    Bravo doktore.
    Imas svu podrsku pravih navijaca.Ovi sto te napadaju bi voleli da imaju i u njihovom malom klubu takvog.

    0
    0
    Odgovori
  2. samo napred, tako se gubi podrska medju navijacima, prodavanjem najboljih igraca posle 6 meseci u klubu, sta se onda tacno promenilo? More mrs bre i degenek i terzic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter